Over Ben

OVER BEN

Verschillende klanten in veel verschillende branches

Hey! Tof dat je dit leest.

Mijn naam is Ben van Oosterbosch. Ik ben 35 jaar en verliefd op mijn stad Breda.

Fotografie is een grote hobby van me. Van De Koepel, De Haven tot aan de Grote Markt alles staat inmiddels op de gevoelige plaat. Behalve fotografie heb ik nog meer hobby’s. Ik ben namelijk een trouwe fan van de beste voetbalclub van het land. Dit is natuurlijk NAC Breda. Je vindt me vaak in het stadion of langs de lijn met mijn camera in mijn hand. Verder ben ik eigenaar van Boost Productions. Een bureau voor beeld. De naam zegt het al, dit bedrijf boost online kanalen voor verschillende toffe merken en bedrijven. Dit doe ik onder andere met pakkende fotografie. Die sterke content wordt door veel bedrijven opgemerkt. Steeds meer opdrachtgevers vragen mij als fotograaf tijdens evenementen of voor product- of bedrijfsfotografie. Al deze gave opdrachten zijn te zien in dit portfolio.

Sta jij hier binnenkort ook bij? Neem dan contact op.

Sportfotografie

NAC Breda is mijn club! Hierdoor ben ik inmiddels een geoefend sportfotograaf.

Zo heb ik mogen fotograferen tijdens de trainingskampen in Nederland en Portugal. Inmiddels vragen ook andere sportverenigingen mij voor reportages van belangrijke wedstrijden zoals derby’s. Dit doe ik met veel plezier. Heb jij een gave sportfotografie klus voor mij?

Eventfotografie

De beleving van jouw concert, congres, festival, feest of lezing wil je vastleggen en waarschijnlijk zelfs delen. Ik ga op in de menigte waardoor je niet merkt dat ik er ben. Zo leg ik echte ervaringen vast. Bijvoorbeeld de gezelligheid op de dansvloer of de emotie tijdens een gesprek. Al veel bedrijven gingen je voor. Bekijk de sfeerbeelden in mijn portfolio.

Bedrijfsfotografie

Goede bedrijfsfoto’s zijn onmisbaar voor een aantrekkelijke presentatie aan je klant. Je gebruikt ze op je website, social media kanalen of als promotiemateriaal.

Hiermee geef je een kijkje in de keuken. Met een bedrijfsrapportage breng ik bedrijfsprocessen in beeld. Je ziet collega’s aan het werk en met klanten in gesprek.

Van keukens tot graafmachines, of je nu coach bent of kapper. Al veel bedrijven gingen je voor. Bekijk de verschillende rapportages in mijn portfolio.

Productfotografie

Social media zoals Pinterest en Instagram maken het mogelijk om je producten makkelijk te etaleren. Je kunt dan ook niet meer zonder goede productfotografie. Of het nu gaat om vrijstaande foto’s , gedetailleerde foto’s of sfeerbeelden, ik zorg voor een niet te missen presentatie van jouw product. Zowel online, voor op je website of kanalen, als offline in een flyer of brochure. Alles is mogelijk.

fotograaf breda